Braamhuis - voor het leven

Wat doen we in het Braamhuis?

Wie binnenstapt in het Braamhuis maakt als eerste kennis met een van de gastvrouwen. Je wordt warm ontvangen door een of twee gastvrouw(en). Het Braamhuis biedt een prettige plek voor lotgenotencontact, informatie en activiteiten. Een positieve plek waar je ontdekt wat je juist wél kan. Een plek waar de mens centraal staat, niet de ziekte.

Kom gewoon eens binnenlopen voor een kopje koffie of doe mee met een van de activiteiten. Onze gastvrouwen staan voor iedereen klaar. Wees welkom in het Braamhuis.

Mensen met kanker en hun naasten kunnen zonder afspraak binnenlopen voor een kopje koffie en om hun verhaal te doen, deel te nemen aan een ontspannende of creatieve activiteit of in contact te komen met lotgenoten.

Een bezoek aan het Braamhuis is gratis. Men kan binnenlopen zonder afspraak en zonder verwijsbrief. Voor sommige activiteiten wordt een bescheiden eigen bijdrage gevraagd.

Het Braamhuis is geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens de zomervakantie zijn de inloopochtenden in het Braamhuis van 10.00 tot 12.00 uur.

Het Braamhuis organiseert diverse activiteiten.

Er zijn (vaste) wekelijkse activiteiten, aangename zorgochtenden en yoga, massages, creatieve activiteiten en activiteiten speciaal voor de jeugd. Woensdagmiddag is de jeugdmiddag. Voor het actuele aanbod kunt u de agenda raadplegen. Wil je de actuele maandagenda raadplegen? Klik dan hier voor het overzicht: Maandagenda activiteiten juli 2024

Deelnemen? Belangrijk: Voor deelname aan een of meerdere activiteiten wordt aangeraden dat je jezelf van tevoren aanmeld, zodat je zeker bent van deelname. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteitenbraamhuis@gmail.com of telefonisch via 0316 332111 of 06-49109278. Vermeld in deze email om welke activiteit het gaat, jouw naam, jouw adres, e-mailadres en telefoonnummer.