Braamhuis - voor het leven

Jan Braam Stichting

De Jan Braam Stichting maakt zich sterk voor aangenamere zorg voor iedereen die in de Liemers te maken krijgt met kanker. Aangenaam voor de patiƫnt en aangenaam voor familie.

Met de oprichting van de Jan Braam Stichting hebben betrokken internisten van de afdeling Interne geneeskunde in het Ziekenhuis Zevenaar een uniek initiatief opgepakt om dit te kunnen realiseren. Ze kozen Jan Braam, gepensioneerd arts, als verpersoonlijking van de stichting. De stichting is destijds gestart met het veraangenamen van de behandelkamers in het ziekenhuis in Zevenaar. Om echter ook buiten het ziekenhuis extra zorg te kunnen bieden heeft de stichting het initiatief genomen voor de realisatie van het Braamhuis, een inloophuis voor mensen die geraakt worden door kanker.

Er zijn al veel inloophuizen in Nederland die hun meerwaarde hebben bewezen en het bestuur van de Jan Braam Stichting heeft dit, samen met een groot aantal vrijwilligers en sponsoren, ook voor de Liemers gerealiseerd. Als inloophuis zijn we aangesloten bij IPSO, een landelijke serviceorganisatie voor Inloophuizen in Nederland.

Stap eens een keer vrijblijvend onze huiskamer binnen voor een kennismakijngsgesprek!

Wij leiden je graag rond in ons huis