massage

Relaxochtenden

Iedere woensdagmorgen vanaf 8 januari organiseert het Braamhuis de Relaxochtend van 10.00 – 13.00 uur, met een massage, aromabehandeling of reiki.

Bijdrage

Bijdrage 2 strippen per massage. Deze bijdrage komt ten goede aan het Braamhuis. Lees hier meer over de strippenkaarten.

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden (verplicht) kan via onderstaand aanmeldingsformulier of bij Geraldine van Hal (coördinator zorgochtenden) mail: geraldinevanhal@hotmail.com
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon 0316-332111. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren