Yoga met Maike Knispel

Yoga is een methode om innerlijk tot rust te komen en je totaal te ontspannen. Yoga kan beoefend worden op iedere leeftijd en iedereen kan het doen, ook met lichamelijke beperkingen.

Het fijne is dat je jezelf niet hoeft te bewijzen; niet hoeft te presteren. Integendeel, je hebt respect voor je heeft respect lichamelijke grenzen. Je merkt zelf dat je spanningen vasthoudt, maar ook zelf weer los kunt laten. Het is heerlijk te ervaren om moeiteloos te leren om ademhaling te beheersen en ook te verdiepen, op een zo simpele manier. Het boeiende aan yoga is dat je het beoefent om persoonlijke redenen, zoals lekker in je vel willen zitten, willen losweken van je denken, dus minder in het hoofd zitten, de stress in het leven beter willen aan kunnen en ademhaling willen beheersen, verdiepen, volledig ervaren. En zo komt je steeds meer bij het wezenlijke in jezelf!

In een uur yoga worden simpele oefeningen staand, zittend op de grond of liggend gedaan. De les eindigt altijd – liggend op een matje – met een kwartiertje heerlijke diepe eindontspanning waarin lichaam en geest totaal in balans zijn.

Wanneer

Donderdag 23 januari, 6 en 20 februari en 5 en 19 maart en 2 april.
Tijd: 10.00 – 11.15 uur.

Bijdrage

2 strippen per les. Deze bijdrage komt ten goede van het Braamhuis. Lees hier meer over de strippenkaarten.

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren