De taartbodems zijn al gebakken. De taarten worden doorgesneden en gevuld met (eigen) fruitvulling en slagroom, waarna ze afgewerkt worden met botercreme en bekleed en opgepimd worden met fondant.
Er zijn fotovoorbeelden maar het is natuurlijk ook erg leuk om zelf een mooie creatie te bedenken. Er zijn verschillende uitstekers om mee te werken maar eigen handwerk zal ook nodig zijn.
De taarten worden mooi in gepakt als ze klaar zijn.

Wanneer

Erma Verweijen van www.ermabakhuuske.nl gaat het je leren op donderdag 8 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

Deelnemen

Bijdrage voor deze workshop bedraagt 2,50 euro. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer