sokpoppen 2

Tijdens deze gezellige workshop leer je hoe je van 1 sok een pop kan maken. Niet met de naaimachine, maar met de hand. Docente Marina: “Toen ik er zelf voor de eerste keer aan begon kon ik nog geen knoop ergens aanzetten dus als ik het kan dan kun jij het ook!” Voor alle materialen en sokken wordt gezorgd, maar heb je zelf leuke sokken of oude knopen dan mag je die uiteraard ook gebruiken.  Marina Böhmer gaat het je leren. 

sokpop 3 sokpoppen 1

Wanneer

Donderdagmiddag 12 oktober 13.30 – 15.30.

Deelnemen

Voor de workshops geldt een eigen bijdrage van € 2,50 per keer. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

   

  Bewaren