Sieraden van fietsband

Wat is er nou leuker dan iets maken van dingen uit onze weggooimaatschappij? Tijdens de workshop Sieraden maken van fiets(binnen) band, gaan we aan de hand van een aantal voorbeelden een ketting, armband of sleutelhanger maken. Door middel van een schaar en een gaatjestang worden de binnenbanden heel makkelijk verwerkt. Eigen inspiratie is natuurlijk altijd welkom.

Marina Böhmer gaat het je leren.

Wanneer

Dinsdagmiddag 21 november van 13.30-15.30 uur.

Deelnemen

Al creatieve zin gekregen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Voor alle workshops geldt een eigen bijdrage van € 2,50 per keer. 
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren