fot moodboard Lucy

Doe je mee met de workshop Moodboard maken?

In een ontspannen sfeer en op een leuke en inspirerende manier ontdek je in 2 ochtenden jouw dromen, idealen en passies. De workshop Moodboard maken is een geweldige manier om een visueel beeld te creëren waar jij van droomt, je onbewuste helpt mee tijd te besteden aan de dingen die er toe doen Je gaat zelf creatief aan de slag met knip- en plakwerk.

Papier en benodigde materialen staan voor je klaar maar handig is dat je eventueel een paar foto’s of kopieën van jezelf, vrienden, familie etc. meeneemt om aan je moordboard toe te voegen evenals speciale tijdschriften van je interesses of hobby’s. 

De rest komt vanzelf! Creatief of niet, iedereen heeft het in zich. De uitkomsten steeds verrassend. Juist de eenvoud van het maken van je eigen gewenst persoonlijk werk zorgt voor een verbluffend resultaat!

Lucy Weenink gaat het je leren.

Wanneer

Deze workshop bestaat uit 2 dinsdagochtenden: 5-12 en 12-12 van 10.00 tot 12.00 uur.

Deelnemen

Bijdrage voor deze workshop bedraagt 2,50 euro. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren

  Bewaren