collage kado doosje Annelies proost

We gaan een kadodoosje maken van designpapier voor eventueel kadobonnen, thee, chocolade of andere lekkere dingen. Heel erg leuk om weg te geven.

Je mag zelf mooi designpapier uitkiezen om mee te werken. Er is keus genoeg. Ook zijn er verschillende stanzen met tekstjes als bedankt, gefeliciteerd, sterkte,  succes, etc. Met lintjes, kantjes, hartjes en stempels mag je het doosje met eigen fantasie opleuken.

Annelies Proost gaat het je leren.

Wanneer

Donderdag 2 november 13.30 – ca 16.00 uur

Deelnemen

Bijdrage voor de workshops is 2,50 euro. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

   

  Bewaren