Workshop intuïtief tekenen en schilderen

We gaan tekenen en schilderen m.b.v. een opdracht die verder vrij in te vullen is. Het gaat erom dat jij een leuke en ontspannen tijd hebt met de gezelligheid en inspiratie van de groep. Het creatief bezig zijn zorgt ervoor dat je hoofd tot rust komt. Je kunt even afstand nemen van de dagelijkse dingen en weer opladen. En het is gewoon leuk om iets te creëren. Je hoeft ook niet te kunnen tekenen om te werken met kleuren en vormen. 

Brigitte Raas gaat het je leren

Brigitte is 53 jaar en moeder van een volwassen zoon. Haar werk bestaat uit het geven van yogalessen, dansexpressie, massages en creatieve workshops. Het is voor haar een soort thuiskomen en dat samen met anderen ervaren maakt het fijn en bijzonder. Daarnaast verleent ze nog wat uurtjes zorg aan 3 mensen in de thuissituatie.

Wanneer

Donderdagen 7/2, 21/2, 7/3, 4/4 en 18/4 2019 van 10:00 t/m 12:00 uur.

Deelnemen

De bijdrage is 2 strippen per les. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

   

  Bewaren