De djembe is een Afrikaanse trommel, waaraan een grote variatie aan klanken en ritmes kunnen worden ontlokt.

Trommelen is lekker. Je hoeft even niet meer nadenken over de alledaagse dingen. Het is alles loslaten en dan ‘gewoon’ samen spelen en vooral genieten!

In deze workshop leer je de beginselen van het spelen op de djembe. Er komt van alles aan bod. Zo leer je verschillende soorten slagen en ritmes en we communiceren en experimenteren met de djembe. Al snel komen we tot een gezamelijke cadans, wat een enorm gevoel van saamhorigheid en vrolijkheid tot gevolg kan hebben.

Bij deze workshop staat plezier voorop. Ervaring met muziek is niet nodig, iedereen kan meedoen. Kortom: samen aan de slag!

Wanneer

Mayke van den Broek-Joosten gaat het je leren op donderdagmorgen 29 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

Deelnemen

Bijdrage voor deze workshop bedraagt 2,50 euro. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer