Doe je mee met de workshop Beeldhouwen?

Werkwijze

De begeleiding is gericht op de cursist. Dat wil zeggen dat er wordt aangesloten bij jouw manier van werken. Wil je vanuit een vooropgezet idee beginnen, prima. Wil je gewoon beginnen en kijken wat er al werkende en kijkende gaat ontstaan, ook prima. Wil je werken aan de hand van een voorbeeld, ook goed. Wel of geen ervaring, we pakken het op waar je bent (gebleven).

Er wordt gewerkt in kleine groepjes, zodat er voor iedereen tijd en aandacht is, in een rustige atmosfeer.

Dinie Dekkers gaat het je leren. www.atelierdewerkplaats.nl

Wanneer

Vrijdag 16 maart van 10.00 tot 12.00 uur

Deelnemen

Bijdrage voor deze workshop bedraagt 2,50 euro. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer