wandelen in de natuur

Wandelen in het bos met Jacqueline Eringfeld

Op 25 mei wordt er weer gewandeld in de natuur onder de enthousiaste en professionele begeleiding van Jacqueline Eringfeld. De eerdere wandelingen zijn buitengewoon goed bevallen en gelukkig is Jacqueline bereid om nog een keer met gasten van het Braamhuis het bos in te gaan bij ’t Peeske te Beek. Al wandelend komen de deelnemers in gesprek aan de hand van vragen, opmerkingen en opdrachten vanuit de natuur ingegeven. De wandeling is inclusief een kopje koffie/thee. Jacqueline is coach en heeft een eigen praktijk in Didam.
www.move4balance.nl

Wanneer

25 mei 2019 van 10:00 t/m 12:00 uur.

Bijdrage

Gratis.

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren