De workshop ‘Tapasplank decoreren’ is een ochtend vol gezelligheid en creativiteit! Voordat we de mouwen opstropen worden we jullie ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. We zullen dan alvast beginnen met de toelichting. Het decoreren van de plank kan d.m.v. een wood-tool, waarmee je figuren en teksten in het hout kunt branden. De wood-tool bevat verschillende opzet stukjes. Voordat jullie je eigen meesterstuk gaan creëren, gaan we eerst oefenen met de tools. De ochtend maken wij compleet met een hapje en een drankje.
Bianca Hogenkamp gaat het je leren.
www.hebbez.nl

Wanneer

Woensdag 23 oktober van 10.00 – 13.00 uur.

Bijdrage

Bijdrage 3 strippen. Klik hier voor info over de strippenkaarten.

Deelnemen

Aan deze workshop deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren