Tai-Chi-Tao met Francis Arntz

Tai-Chi-Tao is een Chinese bewegingsleer die ons leert om op een speelse manier om te gaan met stress. Je leert heerlijke, rustige, eenvoudige en toch gracieuze bewegingen die helpen te ontspannen zodat er een glimlach op je gezicht verschijnt. Tai-Chi-Tao leert je heel gemakkelijk te gronden; stevig op je voeten en met een leeg hoofd.  Het is geschikt voor jong en oud, voor kerngezonde mensen en voor mensen met beperkingen. Met name mensen met gewricht- en spierklachten kunnen hier veel baat bij hebben omdat er een veel betere energiedoorstroming ontstaat en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Je leert op een plezierige manier met sierlijke ontspannen bewegingen te spelen, je lichaam weer bewust te voelen en stress te verlagen.

De oefeningen worden zittend op een stoel of staand gedaan. Het laatste kwartiertje van de les bestaat uit een liggende eindontspanning om al die mooie bewegingen die je gedaan hebt nog eens heerlijk na te voelen.

Francis Arntz uit Drempt is reiki-master, docente yoga en Tai-Chi-Tao en thetra-healer.

Wanneer

Elke dinsdagmiddag van 13.30 – 14.30 u. vanaf 15 januari 2019

Bijdrage

2 strippen per les. Deze bijdrage komt ten goede aan het Braamhuis. Klik hier om meer te lezen over de strippenkaarten.

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren

  Bewaren