Strijken met gekleurde bijenwas

Vanmiddag  gaan we met gekleurde bijenwas en een klein strijkboutje leuke kaarten maken. Landschapjes en abstracte kaarten. Het leuke van deze techniek is dat iedereen  “eigen” kaarten  maakt, want ze zijn uniek.  Heerlijk “strijken”.  Al kun je niet tekenen, dit lukt altijd. Twee uurtjes genieten zonder zorgen. Je maakt zo’n acht kaarten die jullie kunnen opplakken op gekleurd karton. Als extraatje: een eigen sleutelhanger maken tot slot. Misschien wordt strijken op deze manier wel uw nieuwe hobby!

Ik zie jullie graag.
Adrie Smit gaat het je leren

Wanneer

Dinsdagmiddag 10 Maart van 13.30 – 15.30 uur

Bijdrage

Bijdrage per middag 2 strippen. Klik hier voor info over de strippenkaarten.

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 3x in het jaar: in januari, in april en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren