plaatje modecafe

Onder leiding van Christien Cloo krijg je begeleiding voor het versieren van tassen , spijkerkleding en het moderniseren van kleding. Hiervoor worden technieken gebruikt zoals naaldvilten, applicatie, patchwork en boro. Boro is een oude techniek afkomstig uit Japan die kleding repareert door middel van stukken inzetten en stoppen.  Ieder is welkom, of je ervaring hebt of niet. We maken heartpillows om de nadelige gevolgen van borstkanker liefdevol te verzachten. Verder speelt de gezelligheid en samenwerking met anderen mee om tot de mooiste resultaten te komen. Christien hoopt dat zij je met haar passie, het creatief gebruiken van de naaimachine, kan besmetten. Zij heeft drie naaimachines ter beschikking en wil je beter leren omgaan met je eigen machine, dan kan je die meenemen. Er zijn ook enkele stoffen beschikbaar, maar het is wel handig als je een goede schaar, spelden, naainaalden en rijggaren meeneemt.

 

Een indruk krijgen? Kijk op Facebook of op Youtube:

 

Wanneer

Donderdagmiddagen 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5, 30/5, 13/6, 27/6 2019 van 13.30 – 15.30 uur.

Bijdrage

1 strip per keer. Deze bijdrage komt ten goede van het Braamhuis. Lees hier meer over strippenkaarten.

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren