9 november om 19:30 draait de film ‘Tracks’ in het Braamhuis! Kom je kijken?

Over de film “TRACKS”

In 1977 is de 27-jarige schrijfster Robyn Davidson (Mia Wasikowska) er helemaal klaar mee. Ze wil even geen mensen om zich heen, rust aan haar hoofd. Dat wil ze bereiken door vanuit de stad Alice Springs – zo ongeveer het middelpunt van Australië – naar de westkust te lopen, een tocht van 2700 kilometer dwars door de onherbergzame outback.
Die tocht maakt Davidson niet alleen; haar reisgenoten zijn haar hond Digity en de dromedarissen Dookie, Bub, Zeleika en Goliath. Bovendien krijgt ze eens in de drie maanden bezoek van National Geographic-fotograaf Rick (Adam Driver).

TRACKS (2013) is de verfilming van het gelijknamige boek dat Davidson in 1980 over haar 9 maanden durende avontuur schreef. Veel gebeurt er niet in TRACKS, maar de indrukwekkende beelden van het prachtige Australische woestijnlandschap maken dat meer dan goed.

Bijdrage

5 euro. Deze bijdrage komt ten goede aan het Braamhuis.

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren

  Bewaren