Ervaarbare adem
Een cursus met adem en stem door Fransie Leenders

De essentie van de ervaarbare adem is het ontdekken van de eigen adem(stroom). Het leren herkennen en ervaren van hoe je adem zich beweegt. Doordat het leren van ruimte maken in je lijf en te zingen vanuit de zitbotjes, word je bewust van hoe je in het dagelijks leven omgaat met grenzen. Hoe presenteer je jezelf naar buiten naar de wereld en hoe ga je om met emotie? Door middel van kleine bewegingen, klankmeditatie en door gebruik te maken van klanken word je bewust van spanningen in je lijf. Door ruimte te maken in uw lichaam, verbetert je houding. Het resultaat is een krachtiger gevoel, beter in balans zijn en meer zelfvertrouwen hebben. Kortom: thuiskomen bij jezelf.

De cursus wordt gegeven door Fransie Leenders. Zij is zangeres in de groep A Companhia Insprirada. Klik hier voor haar website.

Wanneer

Woensdagmorgens 5/9, 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11, 28/11 en 12/12 van 10.00 – 12.00 u

Bijdrage

2 strippen per les. Lees hier meer over de strippenkaarten. 

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren