We gaan intuïtief dansen, waarbij het lichaam wordt geraakt door de klanken van de muziek en vanzelf van binnenuit gaat bewegen. Spanningen, emoties en gedachten worden door het dansen losgelaten uit het lichaam waardoor je energie weer lekker kan gaan stromen en je met een leeg hoofd weer huiswaarts keert.
Soms is de dans meditatief of juist vol expressie, speels, in vrijheid en met plezier. Er worden allerlei muzieksoorten gebruikt. Ook jouw lievelingsnummer als je het leuk vindt.
Misschien vind je het een beetje spannend en dat mag.

Na het dansen sluiten we af met een heerlijke ontspanning en een kopje thee.

Wanneer

Wanneer: dinsdagmorgens: 14/1, 28/1 en 11/2 van 10.00 – 11.30 uur.

Tot dan(s),

Brigitte Raas
www.stroommee.nl

Deelnemen

Bijdrage voor deze workshop is 1 strip. Klik hier voor info over de strippenkaarten.

Aan deze workshop deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren