Biodanza_Susan Bronkhorst_Varsseveld_Doetinchem_Dans je vrij-2723

Biodanza betekent letterlijk ‘Dans van het Leven’. Je wordt uitgenodigd om in jouw tempo contact te maken met jezelf en de ander via dans en muziek. Het biedt jou de gelegenheid om je levensvreugde en vitaliteit te hervinden. En het helpt je uit je hoofd en in je lijf te komen.We dansen zonder te praten, op prachtige uiteenlopende muziek. Aan het begin van de les activeren we op een positieve manier; door plezier, vrolijkheid en een prettig contact met andere mensen. Daarna ontspannen we tijdens het verzachtende en vloeiende gedeelte van de les.
Biodanza geeft je de gelegenheid om dat wat jij in het moment voelt te dansen. Alle bewegingen zijn afkomstig uit je innerlijk, je drukt uit hoe je de muziek voelt. Dus het is onmogelijk om het verkeerd te doen. Je danst jezelf vrij!

Website Susan Bronkhorst:www.dansjevrij.nu
Email: susan@dansjevrij.nu

Biodanza_Susan Bronkhorst_Varsseveld_Doetinchem_Dans je vrij-2809

Wanneer

BIODANZA vindt 10x plaats op woensdagmiddagen van 14.00 tot 15.30 uur op 6 sept, 13 sept, 20 sept.,27 sept., 4 okt., 11 okt., 18 okt.,25 okt.,1 nov. en 8 nov.

Deelnemen

Bijdrage voor deze lessen is € 10,00 voor alle lessen samen. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

 

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

   

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren