Iedereen heeft wel eens gehoord van aromatherapie, maar niet iedereen weet wat aromatherapie is. De meeste mensen denken bij aromatherapie aan lekkere geurtjes. En dat klopt! Maar het is veel breder dan dat. Zo worden essentiële oliën al jaren toegepast voor cosmetische doeleinden, als smaakstoffen in de voedingsindustrie en voor verschillende therapeutische doeleinden in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Maar wat is aromatherapie nu eigenlijk? Waar komen essentiële oliën vandaan?
en hoe kunnen de etherische oliën je gezondheid lichamelijk en geestelijk ondersteunen?
Deze kennis wil ik graag met jullie delen tijdens een workshop aromatherapie. In deze workshop gaan we een bruisend badzout met etherische olie en een etherische olie-roller maken. Deze producten neem je aan het eind van de ochtend samen met heel veel kennis over de aromatherapie mee naar huis om zo fijn thuis nog na te kunnen genieten.
Mijn naam is Mireille van der wolk. Ik ben anesthesiemedewerkster in het Rijnstate ziekenhuis waar ik met veel plezier werk. In mijn vrije tijd heb ik bij de NHBO een opleiding tot herborist (deskundige op het gebied van geneeskrachtige planten) gevolgd en nu ben ik bezig met het volgen van de opleiding tot aromatherapeut  bij de NHBO.
Email: amyris@yahoo.com
Tel.: 0657336609
www.mydoterra.com/mireillevanderwolk

Wanneer

Woensdagochtend 25 september van 10.00 – 12.00 uur

Bijdrage

Bijdrage 2 strippen. Klik hier voor info over de strippenkaarten.

Deelnemen

Aan deze workshop deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Bewaren