Yoga in juli en augustus

Gepubliceerd op mei 13, 2018

Yoga met Sigrid Bakker

Yoga is een methode om innerlijk tot rust te komen en je totaal te ontspannen. Yoga kan beoefend worden door iedereen en op iedere leeftijd, ook wanneer je lichamelijke beperkingen hebt. 

Het fijne is dat je jezelf niet hoeft te bewijzen; niet hoeft te presteren. Integendeel, je hebt respect voor je lichamelijke grenzen. Je merkt zelf dat je spanningen vasthoudt, maar ook zelf weer los kunt laten. Het is heerlijk te ervaren om moeiteloos te leren om ademhaling te beheersen en ook te verdiepen, op een zo simpele manier. Het boeiende aan yoga is dat je het beoefent om persoonlijke redenen, zoals lekker in je vel willen zitten, willen losweken van je denken, dus minder in het hoofd zitten, de stress in het leven beter willen aan kunnen en ademhaling willen beheersen, verdiepen, volledig ervaren. En zo komt je steeds meer bij het wezenlijke in jezelf!

In een uur yoga worden simpele oefeningen staand, zittend op de grond of liggend gedaan. De les eindigt altijd – liggend op een matje – met een kwartiertje heerlijke diepe eindontspanning waarin lichaam en geest totaal in balans zijn.

Wanneer

Woensdagen  4/7, 11/7, 18/7, 8/8, 15/8 en 22/8 van 10.00-11.00

Deelnemen

De bijdrage voor de hele cursus bedraagt € 10,00. Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via het formulier op https://www.braamhuis.nl/project/yoga-2/

Bewaren