Wereldkankerdag in het Braamhuis een succes

Gepubliceerd op feb 8, 2023
Wereldkankerdag in het Braamhuis een succes

De oncologienetwerken van Didam, Duiven en Zevenaar hebben samen met de vrijwilligers van het Braamhuis gezorgd voor een fantastische Wereldkankerdag op 4 februari.

Op deze zaterdag kon door de deelnemers worden deelgenomen aan tal van activiteiten in en rond het Braamhuis. Adem- en ontspanningstherapie, kookworkshops, een lachworkshop, Mindful wandelen, een Ice-man workshop, creatief met kleur en gevoel, of gewoon een potje tafeltennissen. Er was van alles mogelijk op deze dag en het was een volle bak met de vele deelnemers die zich hadden ingeschreven voor één of meerdere onderdelen van het programma. Met een lunch tussendoor en een high tea na afloop was het een compleet succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Het Braamhuis is veel dank verschuldigd aan  de professionals van de oncologienetwerken. Natuurlijk ook aan onze eigen vrijwilligers en niet te vergeten de medewerkers van Albert Heijn in Zevenaar die deze zaterdag in alle vroegte de gratis broodjes voor de lunch hebben klaargemaakt.