Update: Braamhuis gesloten tot na de zomervakantie

Gepubliceerd op mei 27, 2020
Update: Braamhuis gesloten tot na de zomervakantie

Het Braamhuis, inloophuis voor Kankerpatiënten in de Liemers, verlengt andermaal haar sluitingsperiode i.v.m. de maatregelen ter bestrijding van het corona-virus. Na de zomervakantie zal het Braamhuis weer open gaan voor haar gasten en zullen de activiteiten worden hervat.

Recent zijn de maatregelen en gedragscodes rondom de bestrijding van de corona-epidemie enigszins versoepeld. Het bestuur van het Braamhuis is evenwel van mening dat zij zeer voorzichtig moet zijn en niet meteen haar inloopdagen en activiteiten kan hervatten. De gezondheid van de kwetsbare groep bezoekers staat voorop.

Intern moet nog bekeken worden hoe de anderhalve meter-maatregel binnen het Braamhuis gestalte moet krijgen. Voor sommige activiteiten die worden aangeboden, waaronder massages e.d., is dit moeilijk te realiseren. Ook de omvang van groepen is vooralsnog aan beperkingen onderhevig. Veel hangt in de komende maanden af van  de ontwikkeling in de verspreiding van het corona-virus. Een kleine pleister op de wonde is dat in de zomermaanden juli en augustus de inloopochtenden minimaal worden bezocht en dat er in die periode geen activiteiten worden georganiseerd.

Wij hopen met velen van u dat we na de zomer het Braamhuis weer kunnen heropenen. We houden u graag op de hoogte wanneer dat gaat gebeuren.