Update: Braamhuis blijft gesloten tot 1 juni

Gepubliceerd op apr 1, 2020
Update: Braamhuis blijft gesloten tot 1 juni

Het Braamhuis, inloophuis voor kankerpatiënten in Zevenaar, verlengt haar sluitingsperiode. Deze sluiting duurt voorlopig tot 1 juni. Tegen die tijd zal het bestuur zich opnieuw beraden over de situatie en op grond daarvan een nieuw besluit nemen.

Op grond van de meest recente berichten over de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de meest recente maatregelen van de regering om besmetting te voorkomen, is het bestuur tot dit besluit gekomen. Dit om ieder risico op besmetting in het Braamhuis te vermijden. Ook is de locatie niet langer beschikbaar voor vergaderingen en kleinschalige bijeenkomsten. Hierbij is de kans op besmettingen groot en in de meeste gevallen op grond van de maatregelen van de regering ook niet toegestaan.

Mocht de situatie binnen de geplande termijn tot 1 juni verbeteren en de maatregelen van de regering worden versoepeld, dan zal het bestuur zich opnieuw hierover buigen. Uiteraard is het de bedoeling om zo snel mogelijk het Braamhuis weer voor onze gasten te kunnen openen.