Thema avond over Reiki in het Braamhuis

Gepubliceerd op mei 8, 2019
Thema avond over Reiki in het Braamhuis

Op 5 juni 2019 zal Marjolein Berendsen  een lezing en workshop geven over Reiki in het Braamhuis in Zevenaar. Ze zal op deze avond uitleggen wat Reiki is, hoe je dit kan gebruiken voor jezelf en anderen. Tevens zal ze de bezoekers dingen leren om nog meer in balans te komen, rust te ervaren en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

Vanuit ZoMa Opleidingen verzorgt Marjolein Berendsen haar door haarzelf ontwikkelde opleidingen Holistisch Therapeut en Reiki Trainer. Ze verzorgt ook diverse bewustzijnsontwikkelingstrainingen en Reiki cursussen. Daarnaast is Marjolein eigenaar van Praktijk ZoMa, waar ze Natuurgeneeskundige Therapie, Reiki, Coaching en kinder-coaching aanbied.

Marjolein was de afgelopen twee keer, in 2016 en 2018,aanwezig op de Samenloop voor Hoop de Liemers  in het Horsterpark in Duiven. Met haar team gaf ze gratis behandelingen aan de eregasten  en zamelde geld in voor het KWF

De avond in het Braamhuis in Zevenaar is van 19.30 uur tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom.
De toegang is gratis. Gezien de verwachte drukte is aanmelding wel verplicht. Dit kan via activiteitenbraamhuis@gmail.com of door te bellen: 0316-332111.