Thema-avond over Ayurveda in het Braamhuis

Gepubliceerd op apr 16, 2019
Thema-avond over Ayurveda in het Braamhuis

Op dinsdag 14 mei organiseert het Braamhuis een thema-avond over Ayurveda. Ayurveda is de oudste geschreven wetenschap van zelfgenezing en is afkomstig uit India. Natuurlijke middelen waar Ayurveda zich op richt zijn onder andere geneeskrachtige kruiden, voeding, ontspanning en ademhaling.

De lezing wordt gegeven door Jelle Noordhuis. Hij heeft de opleiding Ayurveda gevolgd bij het Ayurvedische Gezondheidscentrum Nederland in Den Haag. Hij heeft een aantal jaren een Ayurvedische praktijk gehad en geeft regelmatig lezingen. Volgens Jelle is Ayurveda de meest preventieve geneeswijze. Een Ayurvedische arts is pas een goede arts als hij zijn patiënten zover kan krijgen dat ze zo’n leven leiden dat ze niet ziek zullen worden. Het is de kunst van in het in harmonie leven met de natuurwetten. Het doel van Ayurveda is om de gezondheid in stand te houden en het genezen van ziekten met behulp van geheel natuurlijke middelen.

Jelle Noordhuis

De thema-avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht in verband met de aantallen bezoekers die onze thema-avonden in het Braamhuis bezoeken. U kunt zich aanmelden via ons emailadres: activiteitenbraamhuis@gmail.com of telefonisch via 0316-332111.