Steun het Braamhuis met “Huis in Actie” van het KWF

Gepubliceerd op dec 1, 2020

De inloophuizen in Nederland hebben het moeilijk in deze coronatijd. Inloophuizen moeten (tijdelijk) sluiten als gevolg van RIVM-maatregelen, vrijwilligers zijn op hun hoede en nieuwe vrijwilligers melden zich niet aan. Ook de befaamde “Samenloop voor Hoop”- sponsorlopen, die het KWF jaarlijks op veel plaatsen in ons land organiseert, kunnen door corona niet doorgaan. Daardoor dreigt sponsoring dit jaar op te drogen, waardoor inloophuizen financieel in zwaar weer terecht komen. Aan dat laatste kan iedereen iets doen, door deel te nemen aan “Huis in Actie” van het KWF. Het Braamhuis doet mee aan deze actie.

Hoe kun je meedoen aan “Huis in Actie” voor het Braamhuis?
Via de website https://acties.kwf.nl/fundraisers/demensenvanhetbraamhuis kun je deelnemen aan de actie voor het Braamhuis. Je kunt via deze pagina meteen een sponsorbedrag storten. Je kunt ook actief worden door zelf geld in te zamelen. Via sponsoring, of door op een andere wijze in actie te komen. Bijvoorbeeld door het verkopen van creatieve producten, of het aanbieden van diensten. Dat doe je door lid te worden van ons team “De mensen van het Braamhuis”. Klik op de rode button “Word lid van ons team”, vul de gevraagde gegevens in en stort eventueel al een eerste eigen bijdrage. Je kunt ook een eigen actie starten, of samen met jouw vereniging, via de rode button “Start een actie”.
Vervolgens kun je proberen om met behulp van jouw eigen pagina (of die van het Braamhuisteam of jouw vereniging of organisatie) veelvuldig te delen via je eigen social media, email of anders, zoveel mogelijk mensen oproepen om ons te steunen. De maand december is ideaal voor deze actie. Dus doe mee en ondersteun het Braamhuis in deze moeilijke periode!