SBBL/Bello en Securitas schenken donatie aan het Braamhuis

Gepubliceerd op mei 15, 2019

Op woensdag 15 mei heeft de SBBL (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen de Liemers), bekend van “Bello” met hun partner Securitas een donatie van 500 euro geschonken aan het Braamhuis.

Anja van Norel, voorzitter van SBBL/Bello en Leo Haentjes van Securitas hebben de cheque overhandigd aan Marlie Vennegoor, de nieuwe voorzitter van het Braamhuis, en Aad Kwant, de penningmeester van de stichting.

De bedrijventerreinen in de regio Liemers worden bewaakt door ‘Bello’. Bello is de roepnaam en het beeldmerk van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen de Liemers (SBBL).

SBBL coördineert onder andere de collectieve beveiliging van bedrijventerreinen in de Liemers. De uitvoering van dit deel is in handen van beveiligingsbedrijf Securitas. Uit de opbrengst van hun activiteiten wordt jaarlijks een deel besteed aan goede doelen. Voor 2019 is het Braamhuis voor de eerste keer aan de beurt.

Marlie Vennegoor heeft haar dank betuigd voor deze gift. De Jan Braam Stichting, die het Braamhuis exploiteert, is immers voor een groot deel afhankelijk van subsidies, sponsoring en giften. De stichting steunt geheel op de inzet van vrijwilligers en specialisten die gratis hun diensten aanbieden.