Hoe aanmelden voor activiteiten?

Gepubliceerd op jan 2, 2016

Vanaf januari 2016  zijn er nieuwe activiteiten in het Braamhuis. Natuurlijk zijn er de oude vertrouwde activiteiten, zoals yoga, tai chi en schilderen. Daarnaast is er weer een gevarieerd aanbod van creatieve workshops en andere kortlopende activiteiten. Dit voorjaar starten we bijvoorbeeld weer met een training mindfulness.

Aanmelden via contactformulier

Aanmelden kan via de aanmeldformulieren die onder de beschrijvingen van Activiteiten, Workshops en eventuele Thema-avonden staan. Het aanmeldformulier staat ook onderaan dit bericht.

Hoe werkt het?

Het Braamhuis is een mooi huis, maar geen groot huis. Dat beperkt ons in het aanbieden van het aantal plaatsen per activiteit. Aan de meeste activiteiten kunnen 6 deelnemers meedoen en aan de creatieve workshops 10 deelnemers. Omdat wij alle activiteiten gratis aanbieden en wij al onze gasten de kans gunnen om mee te doen, geldt de volgende regel: nieuwe gasten gaan voor op al aan ons bekende gasten!

Wij hebben het jaar in 3 periodes ingedeeld: januari t/m maart, april t/m juni en september t/m november. Voor de vaste activiteiten geldt dat aanmelden voor elke periode opnieuw moet. Zo kunnen wij zien wie al heeft meegedaan en wie nog niet en deze laatste krijgt voorrang.

Voor kortlopende activiteiten (mindfulness, ervaarbare adem, etc) en de creatieve workshops is aanmelden ook nodig en geldt tevens de regel “nieuwe gasten eerst”.

We hopen op begrip hiervoor. Laat bovenstaande regel je niet weerhouden om je aan te melden, want als een activiteit vol is, wordt er met wachtlijsten gewerkt en komt er wellicht alsnog de kans om mee te doen. 

Wees welkom in het Braamhuis!

Aanmeldformulier

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer