Leden van De Rabobank kunnen het Braamhuis weer steunen

Gepubliceerd op sep 28, 2021

In 2021 kunnen de leden van de Rabobank het Braamhuis, het inloophuis in de Liemers voor mensen die geraakt worden door kanker, weer steunen door deel te nemen aan de Rabo ClubSupport van de Rabobank Arnhem en Omstreken. Het Braamhuis, een initiatief van de Jan Braam Stichting, is een van de vele goede doelen in de regio die kunnen profiteren van deze actie.

Met Rabo ClubSupport bied de Rabobank  kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. De leden van de bank bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: een stem op het Braamhuis is geld waard. Geld dat we uitstekend kunnen inzetten voor onze gasten en hun familieleden die getroffen worden door kanker.

Hoe kun je meedoen?

Leden van de Rabobank kunnen stemmen via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Het bedrag dat wordt uitgekeerd aan het Braamhuis is afhankelijk van het aantal stemmen dat wij krijgen en het beschikbaar coöperatief dividend van de lokale Rabobank.

Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Dus hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat het Braamhuis ontvangt van de bank.

Stemmen kan gemakkelijk onder de knop “Zelf regelen”. De stemperiode loopt van 4 oktober tot 25 oktober 2021. Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Meer weten en meedoen?

Voor meer informatie en deelnemen: zie https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport?ra_resize=yes&ra_toolbar=yes&ra_menubar=yes