Iedere woensdag van 3 juli t/m 28 augustus

Gepubliceerd op jun 27, 2019
Iedere woensdag van 3 juli t/m 28 augustus

Yoga met Sigrid Bakker

Yoga is een methode om innerlijk tot rust te komen en je totaal te ontspannen. Yoga kan beoefend worden op iedere leeftijd en iedereen kan het doen, ook met lichamelijke beperkingen.

Het fijne is dat je jezelf niet hoeft te bewijzen; niet hoeft te presteren. Integendeel, je hebt respect voor je heeft respect lichamelijke grenzen. Je merkt zelf dat je spanningen vasthoudt, maar ook zelf weer los kunt laten. Het is heerlijk te ervaren om moeiteloos te leren om ademhaling te beheersen en ook te verdiepen, op een zo simpele manier. Het boeiende aan yoga is dat je het beoefent om persoonlijke redenen, zoals lekker in je vel willen zitten, willen losweken van je denken, dus minder in het hoofd zitten, de stress in het leven beter willen aan kunnen en ademhaling willen beheersen, verdiepen, volledig ervaren. En zo komt je steeds meer bij het wezenlijke in jezelf!

In een uur yoga worden simpele oefeningen staand, zittend op de grond of liggend gedaan. De les eindigt altijd – liggend op een matje – met een kwartiertje heerlijke diepe eindontspanning waarin lichaam en geest totaal in balans zijn.

 

Wanneer


Iedere woensdag van 3 juli t/m 28 augustus van 10:00 tot 11:00 uur

 

Bijdrage

2 strippen per les. Deze bijdrage komt ten goede aan het Braamhuis.

 

Deelnemen

Aan deze activiteit deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier.
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer