Hoveniersbedrijf Paul Bloemberg zorgt voor de tuin van het Braamhuis

Gepubliceerd op jun 11, 2020

Hovenier Paul Bloemberg uit Oud-Zevenaar gaat in 2020 en daarna het groot onderhoud van de tuin van het Braamhuis verzorgen.

Een paar keer per jaar zal de tuin van het Braamhuis een grote beurt krijgen van Paul en zijn medewerkers. Een meer dan welkome aanvulling op het werk van onze eigen tuinmannen. Het Braamhuis heeft een behoorlijk grote tuin, waar ook regelmatig gebruik van wordt gemaakt door onze gasten en eigen medewerkers. Dat deze tuin dan af en toe eens flink onderhouden wordt, is zeker geen overbodige luxe. Paul Bloemberg verricht deze werkzaamheden om niet en steunt daarmee het Braamhuis met dienstverlening. In voorkomende gevallen zal hij ook adviseren in de aanschaf van nieuwe planten en extra diensten tegen betaling verrichten.

Het spreekt vanzelf dat we zeer ingenomen zijn met zijn aanbod om het Braamhuis op deze wijze te helpen. Gisteren ging hij samen met bestuursleden Frea Verhoeven en Ans Schuiling op de foto bij het bord dat hij in de tuin heeft geplaatst. Voor meer informatie over het hoveniersbedrijf klikt u hier.