Het Braamhuis zoekt nieuwe vrijwilligers.

Gepubliceerd op mei 31, 2021

Nu het Braamhuis haar deuren weer opent, zoeken we met spoed nieuwe vrijwilligers voor onze activiteiten, gastheren -en vrouwen, vrijwilligers voor onze jeugdactiviteiten en nieuwe bestuursleden.

Het Braamhuis is een compacte vrijwilligersorganisatie, waar de lijnen kort zijn. We kennen mekaar, we weten wat onze taak is en iedereen is even belangrijk; om het even of je tuinman bent of voorzitter van het bestuur. Er is veel ruimte om je vrijwilligerswerk naar eigen inzicht vorm te geven. Iedereen is nodig om onze doelstelling als inloophuis voor mensen die te maken hebben met kanker waar te maken. Het Braamhuis draait geheel op de inzet van vrijwilligers, we hebben geen betaalde krachten. Desgewenst kun je een korte opleiding volgen op onze kosten om je klaar te stomen voor je taak. Het Braamhuis is financieel afhankelijk van giften, donaties en sponsoring.

Spreek jou dit aan? Kijk dan snel op onze vacaturepagina om te zien of er een leuke klus voor je bijzit. Of neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Of kom gewoon eens binnenwippen in het Braamhuis als we open zijn. Wedden dat je enthousiast wordt?