Het Braamhuis gaat weer open

Gepubliceerd op nov 20, 2020
Het Braamhuis gaat weer open

Op dinsdag 24 november gaat het Braamhuis weer open. Met inachtneming van de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen kunnen de inloopactiviteiten en de workshops voorzichtig worden hervat.
Onze gasten zijn weer van harte welkom. Wel moeten we ons nog steeds houden aan een aantal regels:

We zijn met maximaal vier gasten aanwezig, naast eventueel de docent en gastvrouw(en), we plaatsen spatschermen op de tafels tussen de gasten en gastvrouwen. Op de bovenverdieping worden zgn. “face shields” gedragen. Hierdoor hoeven onze vrijwilligers geen mondkapjes te dragen. Een gast hoeft ook geen mondkapje te dragen, maar voel je jezelf daar prettig bij dan ben je uiteraard vrij om dit te doen.
We spreken met elkaar af dat je, voordat je naar het Braamhuis komt, weet dat je geen koorts hebt en geen andere COVID-19 klachten. We komen binnen door de voordeur, desinfecteren onze handen bij de ingang, we houden afstand tot elkaar, geven elkaar geen hand, we melden ons vooraf telefonisch aan en noteren onze naam en telefoonnummer op een aangereikte lijst.
In de huiskamer mogen maximaal zes mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. In de behandelruimten maximaal twee.

De openingstijden van de inloopochtenden in het Braamhuis zijn voorlopig van 10.00 tot 12.00 uur.
Alle genomen maatregelen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van nieuwe overheidsmaatregelen. Voor meer informatie, zie onze pagina “Inloop en vaste activiteiten”.