Het Braamhuis gaat weer open op 25 januari

Gepubliceerd op jan 19, 2022

Vanaf dinsdag 25 januari opent het Braamhuis weer haar deuren voor de gasten van het inloophuis. Er zij nog wel een aantal beperkingen om de toeloop op een veilige manier te realiseren. We kunnen maximaal vier personen ontvangen op  de inloopochtenden. Met de aanwezige twee gastvrouwen kan daardoor voldoende afstand worden gehouden. De gasten worden geregistreerd, nieuwe gasten moeten een QR-code tonen en voor het overige blijven de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen van kracht. We willen  u vragen uzelf telefonisch aan te melden via 0316 – 332 111. Dit om te voorkomen dat het aantal gasten en gastvrouwen tezamen het maximum van 6 personen overschrijdt. Bij uw aanmelding laten we u meteen weten of er plaats is om u te ontvangen.

Ook de zorgochtenden op woensdag worden hervat . Nieuw daarbij is de voetreflextherapie. Ook voor de zorgochtenden is het nodig om uzelf van tevoren aan te melden.

Alle andere vaste activiteiten worden ook opnieuw opgestart. Met uitzondering van de workshops van Annelies Proost. In verband met haar tijdelijke afwezigheid kunnen deze pas in april weer van start. De repetities van het koor worden nog even uitgesteld i.v.m. de omvang van deze groep.

Er zijn twee lezingen ingepland voor het eerste halfjaar; deze worden iets naar achteren verschoven, zodat we iedereen weer veilig kunnen ontvangen.

Voor meer informatie; zie https://www.braamhuis.nl/activiteiten/