Gezellige nieuwjaarsreceptie in het Braamhuis

Gepubliceerd op jan 16, 2019

Op vrijdag 11 januari zijn het bestuur, de medewerkers en leden van de raad van toezicht bijeen gekomen in het Braamhuis voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Een gezellige bijeenkomst, geheel verzorgd door de medewerkers zelf, waar iedereen zijn of haar beste wensen aan elkaar kon geven en de goede voornemens voor het Braamhuis in 2019 met elkaar kon delen.

In haar nieuwjaarstoespraak stond voorzitter Christa Veraart even stil bij de relatie tussen bestuur en vrijwilligers onderling. Zij kon met vertrouwen toasten op een goede samenwerking in het nieuwe jaar. Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen en dat is een optimale zorg en aandacht voor mensen die door kanker zijn getroffen, hun familieleden, overige naasten en nabestaanden, in ons eigen inloophuis.

Op de nieuwjaarsreceptie werd ook de nieuwe secretaris van het bestuur, Jan Ros, aan de aanwezigen voorgesteld. Met hem aan boord is het bestuur weer compleet. Ans Schuiling is vanaf nu de nieuwe coördinator van de gastvrouwen.