Braamhuis Zevenaar organiseert thema-avond over Voeding en Kanker

Gepubliceerd op mrt 25, 2019
Braamhuis Zevenaar organiseert thema-avond over Voeding en Kanker

Het  Braamhuis in Zevenaar organiseert op donderdag 11 april een thema-avond over “Voeding en Kanker”. Aanvang 19.30 uur in het Braamhuis, Reisenakker 12 in Zevenaar. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

De avond wordt geleid door Peter Haima. De rol van voeding bij genezing en preventie van ziekte staat volop in de belangstelling en ook bij artsen ontstaat steeds meer interesse voor dit onderwerp. Peter Haima is medisch bioloog en yoga docent. Hij werd in 2010 zelf getroffen door kanker. Tijdens de lezing vertelt hij over zijn ervaringen hiermee en hoe hierdoor zijn interesse ontstond in voeding en leefgewoonten in relatie met kanker. Op inspirerende wijze zal hij zijn kennis met de aanwezigen delen en laten zien dat mensen zelf actief kunnen bijdragen aan herstel door aanpassing van voedingsgewoontes en leefstijl. De thema-avond wordt rond 21.00 uur afgesloten.
Belangstellenden worden verzocht zich van tevoren aan te melden via email activiteitenbraamhuis@gmail.com of telefonisch via 0316-332111. Vermeld hierbij uw telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.

Peter Haima