Braamhuis weer open zo gauw het mag

Gepubliceerd op mei 18, 2021
Braamhuis weer open zo gauw het mag

Veel mensen zien ernaar uit; de dag dat het Braamhuis haar deuren weer mag openen voor haar gasten. En dat moment komt naderbij. Op 1 juni maakt de regering bekend of op 9 juni stap 3 in het openingsplan van onze samenleving kan worden gezet. Dit betekent dat we vanaf maandag 14 juni weer vier gasten per dag mogen ontvangen in het Braamhuis. Misschien wordt het nog eerder, maar zekerheid hierover kunnen we nu nog niet geven, dat hangt af van nadere besluitvorming door de regering.

De tijden van de inloopochtenden zijn nog ingekort en we kunnen maximaal vier gasten tegelijk ontvangen. Alvorens ons te bezoeken, willen we u vragen uzelf telefonisch aan te melden via 0316 – 332 111. Dit om te voorkomen dat het aantal gasten en gastvrouwen tezamen het maximum van 6 personen overschrijdt. Bij aanmelding laten we u meteen weten of er plaats is om u te ontvangen.

We zijn geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. In de zomermaanden juli en augustus geldt het zomerrooster.

Activiteiten zoals thema-avonden en workshops worden pas weer na de zomervakantie georganiseerd. Met uitzondering van maandag 28 juni, de dag waarop het Braamhuis Evelien van de Werf ontvangt, die een fietstocht maakt langs inloophuizen in ons land. Meer nieuws hierover volgt.