Braamhuis viert tienjarig bestaan

Gepubliceerd op nov 3, 2022
Braamhuis viert tienjarig bestaan

Op 24 november 2012 opende het Braamhuis in Zevenaar haar deuren. In de afgelopen tien jaar is het een inloophuis in de Liemers geweest voor heel veel mensen en hun naasten die getroffen zijn door kanker. Velen van hen hebben de weg naar het Braamhuis weten te vinden, niet in de laatste plaats door de prima omgeving waarin het Braamhuis haar gasten kon ontvangen en door de vele activiteiten die werden georganiseerd. Het Braamhuis, een activiteit van de Jan Braam Stichting, wordt geheel gerund door vrijwilligers en heeft geen betaalde krachten in dienst.

Om dit heugelijke feit te vieren wordt er in de week van het jubileum een aantal activiteiten op touw gezet. Zo staan er in deze week een workshop “chocoladeletter versieren”, handwerken en schilderen op het programma. Op de dag van het tienjarig bestaan is er ’s avonds een thema-avond georganiseerd over prostaatkanker, in samenwerking met de Prostaatkankerstichting en Rijnstate. Deze avond wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in Het Braamhuis. Voor aanmeldingen voor deze activiteiten; zie de website van het Braamhuis: https://www.braamhuis.nl/activiteiten/

Op woensdag 23 november is er een Open Middag voor genodigden. Voor al die mensen en organisaties die de opening en het voortbestaan van het Braamhuis mogelijk hebben gemaakt en nog steeds ondersteunen. Het Braamhuis is geheel afhankelijk van giften en donaties, of ondersteuning in natura. Hulde aan allen die hieraan hebben bijgedragen.

Op zaterdag mogen de vrijwilligers en docenten van het Braamhuis bijkomen van alle drukte tijdens een gezellig samenzijn.