Braamhuis heeft nieuwe buitenverlichting

Gepubliceerd op apr 29, 2020

Ondanks het feit dat het Braamhuis op dit moment gesloten is voor onze gasten, zitten we niet bij de pakken neer. Er moet zo af en toe het nodige gebeuren aan het gebouw en de omgeving. Zo ook het aanleggen van nieuwe buitenverlichting.

Hert aanleggen van de buitenverlichting is verzorgd door Pola Installatietechniek uit Zevenaar. Een flinke klus, want het is geen kwestie van even wat lampjes neerzetten en wat kabels uitrollen. Allereerst moet er onderzocht worden waar al bestaande grondkabel liggen om geen schade te veroorzaken. Vervolgens is er het nodige graaf- en freeswerk en het leggen van nieuwe kabels. Daarna volgt het plaatsen en bevestigen van lantaarns, grondspots en wandlampen. Tot slot wordt het geheel aangesloten op een klok met een schemerschakelaar, want overdag zijn ze natuurlijk niet nodig.

Het geleverde werk ziet er voortreffelijk uit en draagt bij aan het comfort en veiligheid rondom het Braamhuis.
We willen zeker niet onvermeld laten dat Pola Installatietechniek ons een flinke korting heeft gegeven op de rekening, waarmee ze het Braamhuis ondersteunen in haar werk voor onze gasten. Die kunnen straks via een fraai verlichte tuin weer aan de activiteiten in ons opvanghuis deelnemen. Onze dank is groot.