Braamhuis gaat weer open

Gepubliceerd op aug 28, 2020
Braamhuis gaat weer open

Op 1 september gaat het Braamhuis weer open. Met inachtneming van de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen kunnen de inloopactiviteiten en de workshops voorzichtig worden hervat. De thema-avonden zullen voorlopig op een andere locatie worden georganiseerd.

Onze gasten zijn weer van harte welkom. Wel moeten we ons houden aan een aantal regels.
We zijn met maximaal vier gasten aanwezig, naast eventueel de docent en gastvrouw(en), we plaatsen spatschermen op de tafels tussen de gasten en gastvrouwen. Op de bovenverdieping worden zgn. “face shields” gedragen. Hierdoor hoeven onze vrijwilligers geen mondkapjes te dragen. Een gast hoeft ook geen mondkapje te dragen, maar voel je jezelf daar prettig bij dan ben je uiteraard vrij om dit te doen.
We spreken met elkaar af dat je, voordat je naar het Braamhuis komt, weet dat je geen koorts hebt en geen andere COVID-19 klachten. We komen binnen door de voordeur, desinfecteren onze handen bij de ingang, we houden afstand tot elkaar, geven elkaar geen hand, we melden ons vooraf telefonisch aan en noteren onze naam en telefoonnummer op een aangereikte lijst.
In de huiskamer mogen maximaal zes mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. In de behandelruimten maximaal twee.
De openingstijden van de inloopochtenden in het Braamhuis zijn voorlopig van 10.00 tot 12.00 uur.
Alle genomen maatregelen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van nieuwe overheidsmaatregelen. Voor meer informatie, zie onze pagina “Inloop en vaste activiteiten”.

Cursus Mindwalking
Het najaar programma 2020 gaat op woensdag 2 september van start met de cursus “Mindwalking” onder leiding van Béate Lenderink. Ga je mee wandelen, met oog voor jezelf en de natuur om je heen? We trekken gezamenlijk naar buiten om wandelen te combineren met invloeden uit Tai Chi, Yoga, Mindfulness en Meditatie. Hierdoor zal je je beter gaan ontspannen en je fitter en energieker gaan voelen. In deze 5 -dagen cursus met verdiepende thema’s loop je jezelf naar meer balans. Mind-Walk® is toegankelijk voor iedereen! Je hoeft dus niet erg lenig of heel sportief te zijn.
Voor meer informatie, zie onze pagina “Inloop en vaste activiteiten