Braamhuis gaat weer open vanaf 7 juni

Gepubliceerd op mei 31, 2021
Braamhuis gaat weer open vanaf 7 juni

Eindelijk is het zover; na maanden gesloten te zijn geweest kan het Braamhuis vanaf maandag 7 juni weer gast en ontvangen. Een week eerder dan verwacht en dat is fijn.

De corona-maatregelen zijn zodanig versoepeld dat met inachtname van een aantal veiligheidsvoorschriften, het ontvangen van onze gasten weer is toegestaan. De tijden van de inloopochtenden zijn nog ingekort en we kunnen maximaal vier gasten tegelijk ontvangen. Alvorens ons te bezoeken, willen we u vragen uzelf telefonisch aan te melden via 0316 – 332 111. Dit om te voorkomen dat het aantal gasten en gastvrouwen tezamen het maximum van 6 personen overschrijdt. Bij uw aanmelding laten we u meteen weten of er plaats is om u te ontvangen.

We zijn voorlopig geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. In de zomermaanden juli en augustus geldt het zomerrooster. Verdere versoepelingen van de corona-maatregelen zijn dan minder van invloed. De normale inlooptijden en de herstart van activiteiten worden na de zomerperiode verwacht.