Braamhuis doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Gepubliceerd op aug 20, 2019

Het Braamhuis kan in het najaar wellicht een bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne tegemoet zien. Van 2 tot 16 september mogen klanten van de Rabobank Arnhem en Omstreken stemmen welke vereniging of stichting zij een warm hart toedragen. Misschien wel het Braamhuis?

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving. Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Arnhem en Omstreken het verenigingsleven in de volgende gemeenten: Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar en de plaatsen: Didam, Loil en Nieuw-Dijk. De bank stelt een deel van haar winst hiervoor beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van € 200.000,-. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt. De stemming vindt plaats van maandag 2 tot en met maandag 16 september 2019. Klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid van de Clubkas. Ben je klant van de bank en wil je lid worden, dan kun je het lidmaatschap aanvragen via de website www.rabo.nl/arnhem/clubkas Verenigingen of stichtingen zoals de Jan Braam Stichting/Braamhuis die aan de voorwaarden voldoen, kunnen zich vanaf woensdag 1 mei tot en met maandag 10 juni 2019 inschrijven. En dat heeft het Braamhuis nu ook gedaan. Uiteraard hopen we van harte dat veel leden van de Rabobank op het Braamhuis gaan stemmen zodat we kunnen meedelen uit de clubkas.

Het Braamhuis is afhankelijk van donaties, schenkingen en acties. Het Braamhuis draait enkel en alleen op vrijwillige inzet. De opbrengst van de grote clubactie is daarom zeer welkom.