aanbod

Er zijn wekelijkse activiteiten, workshops, relaxochtenden, creatieve activiteiten en themabijeenkomsten en activiteiten speciaal voor de jeugd.

Er zijn diverse activiteiten: schilderen, relaxochtenden(massages, reikie, taichi, etc) handwerkcafe, boezembreien, braamkoor voor gasten, yoga, creatieve donderdagmiddagen, fadoconcert, mayongmiddag, inloopmiddag voor de jeugd.

Voor de deelname van activiteiten is aanmelding verplicht (als een nieuwe periode begint)

Hoe kun je je aanmelden

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

Wij vragen een kleine bijdrage voor een aantal activiteiten. Deze bijdrage komt ten goede aan het Braamhuis. 

Strippenkaart
Afhankelijk van de activiteit of workshop kost deelnemen 1, 2, 3 of 4 strippen per keer. Elke strip vertegenwoordigt een waarde van € 2,50.
Bij elke activiteit of workshop wordt aangegeven hoeveel strippen er per keer betaald moeten worden.
Dus elke keer als men deelneemt, wordt het aantal strippen afgestempeld dat vermeld staat op de site bij die activiteit.

Voor alle activiteiten dient u zich aan te melden via het aanmeldformulier op de website of via activiteitenbraamhuis@gmail.com of tel: 0316-332111

Openingstijden

Het Braamhuis is iedere dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur  en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur open. Woensdagmiddag is een speciale middag voor de jeugd (vanaf 15.00-tot 17.30)

Het Braamhuis is in de vakantieperiode juli en augustus 2021 open op dinsdag, woensdagochtend en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren