Mensen vertellen… Ben Wildekamp en Ludo Harbers

Gepubliceerd op apr 17, 2016

In 2011 kwamen wij in contact met het Braamhuis. Via een oproep in de krant werden er vrijwilligers gezocht om wat lichte werkzaamheden te gaan verrichten, zoals wat schilderen, behangen en slopen voor de bouw van het huis. Omdat wij dit een goed doel vonden en het ons aansprak zijn we naar een van de bijeenkomsten in het huis geweest. Daar lieten ze zien hoe het er toen uitzag en wat men in gedachten had van wat het zou kunnen worden.

Het werd een behoorlijke bouwperiode, heel wat anders dan wat schilderen en behangen, maar we hebben er een verschrikkelijke leuke tijd aan gehad! We besloten dan ook om bij het Braamhuis te blijven. Nu fungeren we als huismeesters en zorgen ervoor dat de noodzakelijke klusjes in en om het huis worden gedaan.

Waarom doen wij dit? Dat is eenvoudig samen te vatten. De mensen die van het huis gebruik maken moeten een plek hebben waar ze in alle rust met elkaar kunnen zijn, zonder zich om van alles en nog wat druk te moeten maken. Wij willen hier op onze wijze graag aan meewerken om zo het Braamhuis mogelijk te maken en te behouden.