Thema-avonden

In het Braamhuis vinden het hele jaar door thema-avonden plaats. Tijdens deze avonden wordt een speciaal thema rond kanker uitgelicht door o.a. oncologen, gespecialiseerde verpleegkundigen, psychologen, maatschappelijk werkers of lotgenoten.

Hier staat informatie over inhoud, data en tijden van de thema-avonden. U kunt ook aangeven waarover u een thema-avond zou willen bijwonen. We proberen dit dan te organiseren. Geef een onderwerp door via info@braamhuis.nl, via 0316 – 332 111 of aan onze gastvrouwen. 

Thema avond “Homeopathische tumortherapie” dinsdagavond 13 maart

Kan de homeopathie aanvullend-complementair zijn bij kanker? André Ernst, al meer dan 30 jaar homeopaat te Zevenaar zal op deze avond de verschillende mogelijkheden toelichten.

Hoe kunnen we onze gezondheid versterken?
Wat is de invloed van onze psyche?
Wat te doen rondom operatie, chemotherapie of bestraling?
Kent de natuur stoffen die tumorremmend zijn?
Wat te doen met voeding?
Hoe zit het met al die verhalen over suikers?

André Ernst zal op deze avond duidelijk maken dat er veel mogelijk is rondom de behandeling van kanker! Zijn uitgebreide ervaring met  de begeleiding van mensen met kanker zal een informatieve avond opleveren, waarbij er tevens gelegenheid is voor het stellen van vragen.

Wanneer

Dinsdagavond 13 maart van 19.30 tot 21.20 uur

Deelnemen

Aan deze thema-avond deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. De toegang is gratis. Vrijwillige bijdrage altijd welkom. 
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

 

We organiseren ook een kookworkshop, kijk op de pagina Workshops voor meer info.

 

Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

Uw naam (verplicht)

Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

Uw woonplaats(verplicht)

Uw email

Uw telefoonnummer

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren