Thema-avonden

Het Braamhuis stelt haar deuren open op dinsdag en woensdagochtend en donderdag. 

In het Braamhuis vinden het hele jaar door thema-avonden plaats. Tijdens deze avonden wordt een speciaal thema rond kanker uitgelicht door o.a. oncologen, gespecialiseerde verpleegkundigen, psychologen, maatschappelijk werkers of lotgenoten.

Hier staat informatie over inhoud, data en tijden van de thema-avonden. U kunt ook aangeven waarover u een thema-avond zou willen bijwonen. We proberen dit dan te organiseren. Geef een onderwerp door via info@braamhuis.nl, via 0316 – 332 111 of aan onze gastvrouwen. 

Voor zowel als ontmoetingsplaats en activiteiten, workshops, thema avonden en relaxochtenden en speciale middag voor de jeugd. Voor meer informatie klik op specifiek tabblad.

Gewoon een avond over borsten >

Thema-avond Maretak >

Thema-avond Mindfulness >

Waar

Braamhuis, Reisenakker 12 in Zevenaar

Voor de deelname aan onze thema-avonden is jezelf aanmelden gewenst. Je kunt het deelnameformulier bij de thema-avond naar keuze invullen en terugsturen via de verzendbutton onderaan het formulier.

Je kunt je ook aan- en afmelden door een email te sturen aan: activiteitenbraamhuis@gmail.com

 

Openingstijden

Het Braamhuis is iedere dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur  en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur open. In juli en augustus gelden er andere openingstijden en zijn er geen activiteiten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren