Kookworkshop Gezond en lekker koken voor mensen met kanker

Op zaterdag 12 Mei organiseert het Braamhuis een kookworkshop, GEZOND EN LEKKER KOKEN VOOR MENSEN MET KANKER. De ochtend wordt verzorgd door Peter Haima. Peter is medisch bioloog en  werd in 2010 zelf geconfronteerd met de ziekte kanker. Tijdens zijn herstelperiode ontstond een diepgaande interesse in voeding en leefgewoonten in relatie tot kanker. Geïnspireerd door zijn eigen voorspoedige herstel geeft hij regelmatig lezingen over dit onderwerp en verzorgt hij herstel yoga lessen voor mensen met kanker. 

We beginnen om 9.30 uur met koffie en thee, waarbij Peter Haima iets zal vertellen over gezonde voeding en waarom dit voor mensen met kanker zo belangrijk is. Je krijgt praktische tips en recepten, hoe dit thuis toe te passen. Daarna ga je met aanwijzingen van Peter heerlijke gerechten bereiden. Tijdens de afsluitende lunch kunnen alle deelnemers genieten van elkaars kookkunsten.

Wanneer

zaterdag 12 mei van 9.30 tot ca 12.30 uur

Deelnemen

Aan deze thema-avond deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. De toegang is gratis. Vrijwillige bijdrage altijd welkom. 
Ben je op de dag zelf verhinderd? Vergeet dan niet om af te melden via mail of telefoon. Bij onvoldoende deelname kan het voorkomen dat een activiteit wordt afgelast.

Om elke (nieuwe) bezoeker de kans te geven mee te kunnen doen aan de activiteiten en workshops, hanteren wij de regel dat nieuwe gasten vóór gaan voor diegenen die al eens eerder mee hebben gedaan. Daarom moet iedereen zich steeds opnieuw aanmelden voor de activiteiten, als een nieuwe periode begint. Dit is 2x in het jaar: in januari en in september. Deze regel geldt ook voor de workshops.

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteiten/workshops/thema-avonden:

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats(verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer