Leden van De Rabobank kunnen het Braamhuis weer steunen

Gepubliceerd op sep 15, 2020
Leden van De Rabobank kunnen het Braamhuis weer steunen

In 2020 kunnen de leden van de Rabobank het Braamhuis weer steunen door deel te nemen aan de Rabo ClubSupport van de Rabobank Arnhem en Omstreken, voorheen de Rabo Clubkascampagne geheten. Het Braamhuis (van de Jan Braam Stichting) is een van de vele goede doelen in de regio die kunnen profiteren van deze actie.
Met Rabo ClubSupport bied de Rabobank kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. De leden van de bank bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: een stem op het Braamhuis is geld waard. Geld dat we uitstekend kunnen inzetten voor onze gasten die getroffen worden door kanker. Hoe kun je meedoen?
De Clubkascampagne gaat dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. Leden van de Rabobank kunnen alleen maar stemmen via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Ja ontvangt dit jaar geen stemcode per e-mail of post. Het bedrag dat wordt uitgekeerd aan het Braamhuis is afhankelijk van het aantal stemmen dat wij krijgen en het beschikbaar coöperatief dividend van de lokale Rabobank.
Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Dus hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat het Braamhuis ontvangt van de bank.
Stemmen kan gemakkelijk onder de knop “Zelf regelen”. De stemperiode loopt van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank. Voor meer informatie: zie
https://www.rabo-clubsupport.nl/arnhem-en-omstreken/over-rabo-clubsupport